Загально-психіатричне жіноче відділення №7

 

Загально-психіатричне жіноче відділення обслуговує жінок таких районів Київської області:

Києво-Святошинський,

Бориспільський,

Яготинський,

Звуровський,

Переяслов-Хмельницький,

Таращанський,

Фастівський,

Миронівський

Ставищанський

Богуславський

м. Біла Церква.

 

Відділення розраховано на 40 ліжок. Знаходиться на 3 поверсі центрального корпусу лікарні. Завідуюча відділенням лікар-психіатр вищої  категорії Тітова Е. О.(стаж роботи 23 років)   психолог, Колектив відділення жіночий. Медсестри  кваліфіковані, з великим досвідом роботи. Адміністрація відділення не допускає грубість, халатність в роботі співробітників. Відношення колективу до пацієнтів доброзичливе та емпатичне, допомагаємо самотнім, малозабезпеченим одягом, їжею, порадами. При необхідності звертаємось по місцю проживання пацієнта до органів самоврядування для вирішення соціально-побутових питань.

Лікуються  жінки з різноманітною психіатричною патологією. Лікарі відділення проводять обстеження, диференційну діагностику, лікують пацієнтів згідно психіатричних клінічних протоколів, надається  кваліфікована медична допомога,  підбираються сучасні препарати для підтримуючого лікування, допомагають у вирішенні соціальних питань (оформлення у будинок-інтернат, рішення питання працездатності, оформлення паспорту),  у вирішенні сімейних конфліктів, індивідуальний підхід до кожної пацієнтки.

Строки лікування у відділенні до 30-и днів. Проводяться лабораторні обстеження (аналізи крові, сечі), ФЛГ, ЕКГ, консультації лікарів вузьких спеціальностей ( гінеколог, терапевт, невролог, фтизіатр, окуліст, хірург, дерматолог, інфекціоніст).

У відділенні хворі займаються реабілітаційною роботою за інтересами. Гуртки: арт-терапія, комунікативні навички, літературний гурток, зелений цех, рукоділля, плетіння, вишивка, в’язання, художня самодіяльність, лекторій, проводяться бесіди, лекції на актуальні та загальноосвітні теми для пацієнтів. Є бібліотека та телевізор.

В лікарні є реабілітаційний центр, який також відвідують всі пацієнти. Психолог відділення працює індивідуально з кожним бажаючим, та проводить диференційну діагностику. Також лікарі і психолог відділення проводять сімейну психотерапію з родичами та пацієнтами.

У відділенні забезпечені комфортні умови для лікування, чисто і затишно, дотримуються всі санітарно-гігієнічні заходи. Цілорічно є гаряче водопостачання.

Відділення має прогулянковий дворик з лавочками, зеленим насадженням, клумбами з квітковими композиціями.

 

Колектив 7-го відділення                                                             Зав. Від. Тітова Е. О.

 

Фотогалерея відділення